Fără categorie

Elindítottuk a Hírek Agrointeligențát! Kedves gazdák, veletek vagyunk!

Az Agrointeligența Csoport, amely a romániai agrársajtóban vezető szerepet tölt be a gazdálkodók tájékoztatásában és támogatásában, fontos lépést tesz Önök felé. A hirek.agrointel.ro mezőgazdasági médiaplatformon Ön mint magyar gazda anyanyelvén olvashatja az Agrointeligența által közzétett legfontosabb cikkeket. Ezzel a gesztussal fejezzük ki tiszteletünket az Önök szaktudása, tehetsége és a mezőgazdaságban (termesztés és tenyésztés) végzett munkája iránt.

Melegen üdvözöljük ugyanakkor a helyi és központi közigazgatás magyar képviselőit, valamint az állatorvosokat, az agrárüzletek szakembereit, az agronómusokat, egyszóval mindazoknak, akik a gazdák mellett vannak.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Pro Economica Alapítvánnyal és az Agro-mania online platformmal együtt sikerült elindítanunk ezt a projektet. Stratégiánk része, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal és egyszerűséggel tájékoztassuk a termelőket a legfontosabb mezőgazdasági újdonságokról, hogy ezek birtokában a legjobb döntéseket hozzák meg vállalkozásuk, családjuk jövője érdekében.

Azt kívánom, hogy a 2020-2021-es mezőgazdasági év legyen sikeres, eredményes, beteljesült, egészségben gazdag, és ne feledjék: a Hírek Agrointeligența mindig Önök mellett áll!

Vlad Macovei
elnök
Agrointeligența Csoport