Fără categorie

A Gazdálkodók Ereje, december 2-ai különkiadás: lépjen be élőbe Vlad Macovei műsorába, s tudja meg, mit tehet egyesületünk Önért!

Románia nemzeti ünnepén kezdi meg tevékenységét a Gazdálkodók Ereje Egyesület, a román gazdák érdekeit képviselő legújabb szervezet. December 2-án pedig már elkezdjük a mezőgazdasági termelőkkel való konzultációt egyesületünknek a román mezőgazdaság jólétéért folytatott 2021-es küzdelmekben való részvételéről.

Így 2020. december 2-án, szerdán 17órától kezdődően Vlad Macovei, a Gazdálkodók Ereje Egyesületének elnöke és az Agrointeligența Csoport alapítója egy olyan élő, maratoni közvetítésre várja Önt, amelyen minden romániai gazdának – tevékenységi területétől és méretétől, illetve régiójától függetlenül – lehetősége lesz elmondani a hatóságoknak, hogy mi lenne az első probléma, amelyet 2021-ben megoldanának a helyi gazdák helyzetének javítása érdekében.

Emellett a Gazdálkodók Ereje Vlad Macovei-jel című műsor különkiadásában részletek derülnek ki a gazdálkodók eme új struktúrájáról, és az érdeklődők azt is megtudják, hogy hogyan válhatnak az egyesület tagjai, illetve milyen tevékenységeket szeretnének folytatni a következő időszakban a gazdák jogaiért folytatott harcban.

A Mezőgazdaság offenzívában mottóval megalakul Gazdálkodók Ereje Egyesület létrehozásáról, valamint arról az üzenetről, amelyet Vlad Macovei a  gazdáknak címzett arról, hogy mit fognak tenni az ő érdekükben, itt olvashatnak: https://agrointel.ro/165827/asociatia-forta-fermierilor-va-asteptam-alaturi-de-noi/.

A Gazdálkodók Ereje Vlad Macovei-jel című műsor különkiadása december 2-án lesz, élőben az  Agrointeligența Facebook és a Youtube oldalán lesz követhető, az agrointel.ro weboldalon,és olyan szinten lesz interaktív, amilyent idáig még soha, egyetlen mezőgazdasági tévéműsor sem ért el, mindez az Agrointeligența Csoport a videógyártó berendezésekbe történő beruházásainak köszönhetően.

Gyakorlatilag bármely gazda élőben bekapcsolódhat a műsorba 2020. december 2-án, szerdán, 17.00 órától, mindezt nagyon egyszerűen és gyorsan, telefonon, Facebookon, WhatsAppon, Skype-on, Facetime-on vagy Zoomon. Emellett a házigazda, Vlad Macovei felolvassa és kommentálja a gazdák által kapott valamennyi üzenetet. Addig nem zárul a műsor, amíg minden egyes üzenetet nem olvasnak fel, és minden hívásra nem válaszolnak.

2020. november 30-án, hétfőn részletesen közöljük azokat a lehetőségeket, amelyek révén élőben bekapcsolódhat Gazdálkodók Ereje Vlad Macovei-jel című műsor különkiadásába. Ugyanakkor a Gazdálkodók Ereje Egyesületének elnöke december 1-jén, Románia nemzeti ünnepén videóüzenetet küld mindazoknak, akiknek számít az agrár-élelmiszeripari ágazat. Ne feledje: Megkezdődik az igazi harc a román gazdák jogaiért! Offenzívába helyezzük a mezőgazdaságot! Vegyen részt, a jövőjéről és a családjáról szól!