• Rólunk 
 • Agrointelligencia

  A Román Bălțată borjú vásárlása. Az ACVBR-SIM gazdáinak kilogrammonként 5 euró + ÁFA áron kínálják!

  Agrointelligencia Agrointelligencia -

  A Romániai Bălțată Simmental Szarvasmarha-tenyésztők Szövetsége (ACVBR SIM) emlékezteti a gazdákat arra a programra, amely a borjak vásárlását célozza, és amelyen keresztül az állattenyésztőknek nagyon jó árat, azaz kilogrammonként 5 euró+ ÁFAÁ-t kínálnak.

  ”Kedves Román Bălțată szarvasmarhát tenyésztő gazdák,

  Ne felejtsék el az ACVBR-SIM borjúvásárlási programját, amely révén az egyesület tulajdonában lévő Román Bălțată fajok borjaihoz (M, F) juthatnak hozzá.

  Reméljük, hogy az 5 hónapos és legalább 100 kg közötti borjak esetében javasolt 5 euró / kg + áfa egyszerre jelent ösztönzést és motivációt valamennyi Román Bălțată fajt tenyésztő gazda számára” – áll az ACVBR SIM a gazdáknak szóló üzenetében.

  A szervezet nyilvánosságra hozza a Román Bălțată bikákat is, hogy a gazdák tudják, melyikük jogosult a borjúvásárlási programban való részvételre.

  Azon gazdák, akik a Román Bălțată bikáinak szaporítóanyaga, illetve az ACVBR-SIM programok és szolgáltatások iránt is érdeklődnek, a www.baltataromaneasca.ro oldalon találhatnak további részleteket, és további információkat az ACPBR-SIM partner COP-szervezeteitől érdeklődhetnek, és / vagy megrendelésüket a secretar @baltataromaneasca.ro címre továbbíthatják.