Fără categorie

Az APIA bejelentése a több mint 50 hektár földterülettel rendelkező gazdálkodók számára

Az APIA bejelentés a több mint 50 hektár földterülettel rendelkező gazdálkodók számára. A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) illetékesei 50 hektárnál nagyobb területen dolgozó mezőgazdasági termelőkhöz fordulnak, akiknek ebben az időszakban kell benyújtaniuk az egységes támogatási kérelmet. Ezeket a gazdákat arra kérik, hogy tartsák tiszteletben az előjegyzési programot az APIA központoknál, hogy a 2021-es kampányban a pályázatok fogadására szánt időt betarthassák, és azt hatékonyan használhassák fel.

A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség több megyei központon keresztül, beleértve a Botosani megyei központot is, figyelmezteti a 2021-es kampányban az egységes támogatási kérelmeket benyújtó gazdálkodókat, akik pénzügyi támogatást kérnek az 50 hektárnál nagyobb földterületeikre, hogy kötelesek tiszteletben tartani a pályázat benyújtására megadott, és előre megállapított időpontot.

Annak érdekében, hogy a 2021-es kampányban a kérelmek befogadására szánt időt hatékonyan használhassa fel az APIA, és hogy tiszteletben tartsák a leadási határidőt, azaz 2021. május 17-ét, azon gazdálkodók, akik mostanáig nem nyújtottak be egységes támogatási kérelmet, igényeljenek új időpontot.

Az egységes támogatási kérelmek kitöltése az APIA www.apia.org.ro weboldalán történik, az IPA-Online alkalmazás linkjére kattintva: http://lpis.apia.org.ro, és részletes felhasználási információk is megtalálhatók az alkalmazási az útmutatóban, amely a Súgó gombbal érhető el.