Fără categorie

Az APIA bejelentése a támogatásban részesülő gazdálkodóknak!

A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) legutóbbi bejelentése! A román gazdálkodóknak évente támogatást kifizető ügynökség emlékezteti a kedvezményezetteket, hogy 2021. május 17-én, hétfőn lesz az egységes támogatási kérelmek benyújtásának utolsó napja a 2021-es kampányban, eddig a dátumig lehet büntetés nélkül leadni a kérelmet.

„Eddig 710.720 kérelmet regisztráltak az APIA adatbázisban, 6.885.745 hektár területre. Biztosítjuk a gazdálkodókat, hogy teljes mértékben támogatjuk őket a szükséges lépések sikeres végrehajtásában, és figyelmeztetjük őket, hogy működjenek együtt a dossziékat átvevőkkel a megyei központok, illetve a helyi központok szintjén, a felmerülő problémák tisztázása / megoldása érdekében, hogy időben be tudják nyújtani a kérelmeket, a szankciók alkalmazásának elkerülése érdekében ”- derül ki az APIA sajtóközleményéből, amelyet az Agrointeligența – AGROINTEL.RO címre küldtek.

Az APIA-központokban és az Ügynökség honlapján, a www.apia.org.ro-n részletes információk találhatók a támogatási rendszerekről / támogatási intézkedésekről, beleértve a vidékfejlesztési intézkedésekre jogosult UAT-k térképeit és listáit, valamint további útmutatásokat a mezőgazdasági termelők számára