Fără categorie

Európai alapok, 2021: Megjelentek a kisgazdaságok és a fiatal gazdálkodók támogatásának feltételei

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (MADR) arról tájékoztatott, hogy megjelent a pályázó útmutató konzultatív változata a következő Alintézkedésekhez: 6.1. – a fiatal mezőgazdasági termelők támogatása, 6.2. – a nem mezőgazdasági tevékenységek vidéki térségekben történő megvalósításához nyújtott támogatás, 6.3. – a kisgazdaságok fejlesztésének támogatása, 6.4. – beruházások nem mezőgazdasági tevékenységek létrehozására és fejlesztésére.

A fent említett dokumentumokat konzultatív változatban teszik közzé a minisztérium honlapján a Vidékfejlesztés rovatban, valamint az AFIR fő honlapján 2021. június 4-ig, amely idő alatt minden érdekelt fél észrevételeket vagy javaslatokat tehet e dokumentumok javítására mind az AFIR postacímén, mind pedig a consultare@afir.info e-mail címen.

A javaslatok benyújtásának törvényes határideje lejártát követően a fent említett alintézkedésekhez kapcsolódó Pályázói Útmutatók az AFIR portál főoldalára, az ezen alrészek mindegyikéhez külön létrehozott oldalakra kerülnek.

Az útmutatók – konzultatív formában – itt érhetők el:

Ghidul_Solicitantului_sM_6.1_-_CONSULTATIV-
Ghid_Solicitantului_sM_6.2_-_CONSULTATIV
Ghidul_Solicitantului_sM_6.3_-_CONSULTATIV
Ghid_Solicitantului_sM_6.4_CONSULTATIV

Részletek:

https://portal.afir.info/informatii_institutionale_dezbatere_publica_documente_supuse_dezbaterii_publice