• Rólunk 
 • Agrointelligencia

  A bikák 2021-es szemléje, az állattenyésztés példás eseménye, október 1-jén, a Semtest Craiova!

  Agrointelligencia Agrointelligencia -

  Bika felvonulás 2021. – A román genetika bemutatója, immár negyedik alkalommal! A legjobb tenyészbikák iránt érdeklődő gazdák legjobban vért őszi eseménye október 1-én, pénteken lesz Dolj megyében, és hagyományosan a Román Szarvasmarha-tenyésztők Általános Szövetsége (AGCTR), a Román Bălțată Simmental típusú Szarvasmarha-tenyésztők Szövetsége (ACVBR-SIM), a Bruna Schwyz Máramaros Egyesület és a Semtest Craiova szervezi, amely egyben a rendezvény házigazdája is.

  A már hagyományosnak számító esemény, „A román Bălțată, a Negru, a román Simmental típusú Bălțată és a Brună de Maramureș fajtájú romániai bikák felvonulása” idén a Semtest Craiova genetikai központban kerül megrendezésre, Malu Mare községben, a Bechetului utca 157. szám alatt, Dolj megyében, „Együtt a román állattartásért!” mottóval, 9 óra 30 perctől.

  A szervezők szerint a bikákat a 3 tenyésztővállalat gondosan válogatta össze, hogy elérje az egyes fajták tenyésztési programjának céljait.

  Az eseményt az Agrointeligența élőben közvetíti

  A járványhoz kapcsolódó korlátozások miatt a Bikaparádé idei kiadására csak a meghívóval lehet belépni, amelyet nyomtatva vagy elektronikusan lehet felmutatni. Az esemény élőben nézhető az Agrointeligența-AGROINTEL.RO Facebook -oldalán és az Agrointeligența -AGROINTEL.RO honlapon – október 1 -én, pénteken.

  Az állattenyésztési ágazat hatósági képviselőit is várják az eseményre

  A rendezvényre várják a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (MADR), az Állattenyésztési Ügynökség (ANZ) képviselőit, valamint az állattenyésztőket, a tenyésztőtársaságok képviselőit, de az egyszerű állatrajongókat is.

  Bikaparádé, 2021. – Az esemény programja

  Az Agrointeligența – AGROINTEL.RO címre küldött sajtóközlemény szerint a rendezvény programja idén változatos, a szervezők körültekintően állították össze.