Fără categorie

A RAR bejelentése a traktorok és kombájnok tulajdonosai számára!

A Román Gépjármű-nyilvántartó Hivatal – fontos bejelentés a traktorok és kombájnok tulajdonosai számára, beleértve azokat is, akik mezőgazdasági gépeiket a helyi hatóságoknál szeretnék bejegyezni. A RAR emlékezteti a gazdákat, hogy helyszínekre szállnak ki a CIV – gépjármű-törzskönyv kibocsátása – és az ITP – időszakos műszaki ellenőrzés elvégzése érdekében.

„A Román Gépjármű-nyilvántartó Hivatal folytatja a terepi tevékenységeit a CIV kibocsátása, valamint a traktorok és mezőgazdasági gépek ITP-je elvégzése érdekében. Ha olyan járművekkel rendelkezik, amelyeket közutakon vezet, és nyilvántartásba kívánja venni azokat a helyi hatóságnál, akkor tudnia kell, hogy kérheti a RAR megyei hivatalának támogatását, amely mobil eszközökkel rendelkezik az eredetiség igazolására” – ez a RAR üzenete a mezőgazdasági gépek tulajdonosainak.

A Román Gépjármű-nyilvántartó Hivatal azt is javasolja a gazdáknak, hogy forduljanak a polgármesteri hivatal illetékeseihez, hogy segítsenek annak megszervezésében, hogy a RAR szakemberei kiszálljanak a helyszínre. „A RAR azt javasolja, hogy kérje a helyi hatóságok támogatását, hogy segítsenek megszervezni és kérvényezni a RAR kiszállását a településükre” – áll a RAR közleményében.