• Rólunk 
 • Agrointelligencia

  APIA-előleg, 2021. Hektáronként és állatonként fizetendő összegek, amelyeket a következő hónapban teljesítenek!

  Agrointelligencia Agrointelligencia -

  APIA-előleg, 2021. – azoknak az összegeknek a listája, amelyek a következő hónapban, pontosabban október 18-ától, hétfőtől kerülnek a gazdálkodók számlájára, amikor a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) megkezdi az első mezőgazdászok és állattenyésztők kifizetésének engedélyezését.

  Az APIA előleget utal a mezőgazdasági területek és állatok után, de csak a juh- és kecskefajok esetében, a kapcsolt tenyésztési támogatási rendszer keretében.

  OLVASSA EL EZT IS: Calculator subvenții APIA 2021. Avansul fermierilor – maxim 169 euro/ha, minim 112 euro/ha!

  A maximális összeg, amelyet az APIA fizethet, a közvetlen, azaz a kormány által a területre és az állatonként jóváhagyott támogatások (juh és kecske) összegének 70 százaléka.
  Miután a Földművelésügyi Minisztérium közzétette a közvetlen kifizetések jóváhagyására vonatkozó kormányhatározat-tervezetet, az Agrointeligența-AGROINTEL.RO kiszámította a gazdálkodóknak előlegként járó összegeket.

  Az APIA támogatásokból származó előlegek összege

  APIA területalapú támogatásának előlege:

  APIA előleg az állatonkénti támogatások esetében

  Az összegeket lejben fizetik ki a gazdáknak, az európai normák által 2021. szeptember 30-án megállapított referencia alapján, az alkalmazás idei évére.

  Az APIA-előleg kifizetése október 18. és november 30. között zajlik, a fennmaradó összeg teljesítése pedig december 1 -jén kezdődik.

  A 2021 -es pályázati évre vonatkozó APIA -támogatások kifizetési határideje 2022. június 30.