Fără categorie

Brad Pitt elkezdett méhészkedni barátja, Leonardo di Caprio irányítása alatt!

Brad Pitt színész méhészkedésbe kezdett. Bejelentette, hogy barátja és kollégája, Leonardo di Caprio irányításával kezdi el a méhészkedést, aki évek óta foglalkozik beporzó rovarok tenyésztésével.

Brad Pitt a közelmúltban több méhkast vásárolt és telepített Los Angeles-i otthona kertjében – tájékoztat a radaronline.com. Az 55 éves Pitt bejelentette, hogy fel kíván hagyni a színészettel, hogy méhész lehessen, mondván, hogy már túl öreg a filmes iparhoz, emiatt egyre ritkábban jelenik meg a nagy és a kis képernyőkön.

Nem Brad Pitt és Leonardo di Caprio az egyetlen hollywoodi sztár, aki méhészkedésbe kezdett. A leghíresebb méhész és színész Morgan Freeman, akinek sok méhkasa van Mississippiben található birtokán. Freeman esetében az az érdekesség, hogy csak szenvedélyből nevel méheket és nem termel mézet, mert ez a folyamat megzavarja a nyugalmukat.

Samuel Jackson is méhészkedik. Ő adta az első méhkast Scarlett Johansson színésznőnek, aki meghatározó alakja lett annak a mozgalomnak, amely felhívja a figyelmet a méhek védelmének szükségességére, hogy a bolygóra szebb jövő várjon.

Egy másik híres méhész Jennifer Garner. A színésznőt lenyűgözi a házi méz gyártása. Rendszeresen tesz közzé videókat a közösségi oldalán kaptárairól. Jennifer Garner saját méhészetében termelt mézzel népszerűsíti az egészséges sütemények receptjeit.

OLVASSA EL EZT IS: Nașa Albinelor. Angelina Jolie, imaginea unei campanii pentru protejarea albinelor la nivel mondial